W pracy, gdy jadę na warsztat albo na pokazy kulinarne, wożę ze sobą mnóstwo niezbędnych rzeczy: garnki, patelnie, deski, noże. Wolę korzystać ze swoich niż z tych na miejscu. Dlatego gdy wybieram się gdzieś dla przyjemności albo na wakacje, …
Aby przeczytać ten artykuł do końca, zaloguj się lub skorzystaj z oferty.
W „Piśmie” bierzemy odpowiedzialność za słowo.
Każdy tekst przed publikacją przechodzi wielostopniowy proces redakcji i fact-checkingu. To wymaga czasu i pracy całego zespołu. Dołącz do społeczności „Pisma”. Zamów dostęp online. Istniejemy dzięki osobom takim jak Ty.
Katarzyna Kazimierowska – (ur. 1979), dziennikarka. Redaktorka prowadząca i sekretarzyni redakcji „Pisma”. Redaktorka prowadząca wydań specjalnych. Autorka cyklu Strategie przetrwania. Na wiosnę 2024 roku ukaże się jej debiutancka książka poświęcona cukrzycy typu 1.
Grzegorz Łapanowski – (ur. 1983), kucharz, dziennikarz kulinarny i przedsiębiorca. Jest założycielem i prezesem fundacji Szkoła na Widelcu oraz współautorem książek, m.in. Ryby wybrane, Wzór na smak czy Zioła na talerzu.