W pracy, gdy jadę na warsztat albo na pokazy kulinarne, wożę ze sobą mnóstwo niezbędnych rzeczy: garnki, patelnie, deski, noże. Wolę korzystać ze swoich niż z tych na miejscu. Dlatego gdy wybieram się gdzieś dla przyjemności albo na wakacje, …
Aby przeczytać ten artykuł do końca, zaloguj się lub skorzystaj z oferty.
Dostęp do tego materiału mógłby kosztować 8,99 zł. My jednak w tej cenie dajemy Ci miesięczną subskrypcję wszystkich naszych treści. Czytaj i słuchaj do woli. Zostaniesz z nami na dłużej?
Katarzyna Kazimierowska –(ur. 1979), dziennikarka. Redaktorka prowadząca i sekretarzyni redakcji „Pisma”. Redaktorka prowadząca wydań specjalnych. Autorka cyklu Strategie przetrwania, a także książek Życie. Strategie przetrwania oraz Wielkie zmęczenie. Osobista historia cukrzycy typu 1.
Grzegorz Łapanowski –(ur. 1983), kucharz, dziennikarz kulinarny i przedsiębiorca. Jest założycielem i prezesem fundacji Szkoła na Widelcu oraz współautorem książek, m.in. Ryby wybrane, Wzór na smak czy Zioła na talerzu.