W pracy, gdy jadę na warsztat albo na pokazy kulinarne, wożę ze sobą mnóstwo niezbędnych rzeczy: garnki, patelnie, deski, noże. Wolę korzystać ze swoich niż z tych na miejscu. Dlatego gdy wybieram się gdzieś dla przyjemności albo na wakacje, …
Aby przeczytać ten artykuł do końca, zaloguj się lub skorzystaj z oferty.
W „Piśmie” bierzemy odpowiedzialność za słowo.
Każdy tekst przed publikacją przechodzi wielostopniowy proces redakcji i fact-checkingu. To wymaga czasu i pracy całego zespołu. Dołącz do społeczności „Pisma”. Zamów dostęp online. Istniejemy dzięki osobom takim jak Ty.
Katarzyna Kazimierowska –(ur. 1979), dziennikarka. Redaktorka prowadząca i sekretarzyni redakcji „Pisma”. Redaktorka prowadząca wydań specjalnych. Autorka cyklu Strategie przetrwania. Na wiosnę 2024 roku ukaże się jej debiutancka książka poświęcona cukrzycy typu 1.
Grzegorz Łapanowski –(ur. 1983), kucharz, dziennikarz kulinarny i przedsiębiorca. Jest założycielem i prezesem fundacji Szkoła na Widelcu oraz współautorem książek, m.in. Ryby wybrane, Wzór na smak czy Zioła na talerzu.